BAGOM BØF

Motivation

Mit navn er Daniel Walsh, og jeg er far til tre på 0, 2 og 4 år. Min bevæggrund for at etablere Cirkus BØF tager både sit udgangspunkt i min egen leg med mine børn, hvor vi sammen udtænker finurlige artist-karakterer og skaber show-numre på stribe, og i omstændighederne omkring min mellemste søns fødsel. Denne var kaotisk og præget af mange stærke følelser om det at blive og være far, som jeg oplevede at stå alene med.

Min seje kæreste gjorde alt for at støtte mig, men jeg have brug for et andet sted at gå hen med min oplevelse. Fra sundhedspersonalet fik jeg at vide, at jeg kunne bearbejde min oplevelse hos en psykolog, men det havde jeg ikke lyst til. Jeg havde brug for et fysisk frirum, hvor jeg kunne dele og snakke med andre fædre om mine oplevelser, tanker og følelser om livet som far. Men der var ingen tilbud at finde.

Fritidsfællesskabet Cirkus BØF er resultatet af dette.

Mission

Cirkus BØF er et sted, hvor børn og fædre bruger kvalitetstid med hinanden. Her kan man(d) skabe nye relationer og tale sammen om stort og småt – livet som fædre med de tilhørende glæder, udfordringer og muligheder.

Cirkus BØF gentænker også måden, som vi er sammen med vores børn på. I løbet af dagen ”sender” vi vores børn afsted – i skole eller daginstitution, til sport eller måske ind på værelset. Men man sender ikke sine børn afsted til Cirkus BØF. Man drager sammen afsted mod cirkusteltet.

Cirkus BØF er noget, vi deler med hinanden. Her skaber, oplever, udlever og reflekterer vi sammen.

Cirkus BØF vil klæde fædre på, så de føler sig trygge i barselen og trygge i at varetage nogle af de “nye” opgaver som far.

Et nyt cirkus er kommet til byen, og jeg håber, at I vil indtage manegen sammen med jeres børn, hinanden og vores professionelle artister.