SAMARBEJDE

Et samarbejde mellem foreninger

Cirkus BØF er et samarbejde mellem foreningen Cirkus BØF, FORA, Dynamo, 1748, Ørkenfortet, Cirkus Tværs, FORA-København og FO-Aarhus

FORA

FORA er et oplysningsforbund med fokus på læring og kreativitet i fællesskab.
Se mere på FORA

DYNAMO

DYNAMO er en scene og et arbejdsrum for nycirkus og ny scenekunst beliggende i et nyrenoveret pakhus på Odense Havn.
Se mere på Dynamo

1748

1748 er en af Odenses største aftenskoler og rummer udover musikundervisningen også Fyns Kunstskole og FLOW, en hf-eksamen, hvor man samtidig får undervisning på højt niveau i musik, kunst & design, film og teater.
Se mere på 1748

Ørkenfortet

Foreningen Ørkenfortet er en kulturforening for børn og unge med plads til voksne. Ørkenfortet tilbyder ugentlige hold i cirkus og teater for børn i alderen 4-16 år. Udover de faste holdaktiviteter tilbyder Ørkenfortet diverse workshops relateret til scenekunst/krop/udtryk og afholder flere gange årligt en “Åben Scene” for ung eksperimenterende kunst drevet af frivillige.
Se mere på Ørkenfortet

Cirkus Tværs

Cirkus Tværs er et gratis tilbud, hvor man kan komme ind fra gaden og lære at lave cirkus. Cirkus Tværs har eksisteret i mere end 33 år, hvor man har kunne dyrke alle cirkusdiscipliner som jonglering, et-hjulet cykel, trapez og akrobatik.
Se mere på Cirkus Tværs

FORA-Købehavn

Fora København er en folkeoplysende forening, der laver kurser, workshops, foredrag og debatter i København. Vi samarbejder bredt om at lave aktuelle og meningsfulde aktiviteter for alle københavnere.
Se mere på FORA-København

FO-Aarhus

FO-Aarhus er et oplysningsforbund og en socialøkonomisk virksomhed med en bred vifte af projekter, aktiviteter, undervisning, debat, events og meget mere.
Se mere på FO-Aarhus

Det er lykkes Cirkus BØF at samle nogle af landets dygtigste cirkus eksperter der tilsammen har mere end 100 år cirkus bag sig, samt førende ledere inden for folkeoplysningen, der tilsammen har mere end 1000 årlige tilbud, foredrag og kursuser.

Advisory board

Søren Flor
Far til 5 og cirkuskonsulent
Anne Mette Nørskov
Daglig leder Ørkenfortet
Søren Stockmar
Daglig leder Cirkus Tværs
Gry Lambertsen
Kunsterisk leder Cirkus dynamo
Inge Lindqvist
Dagligleder FORA-København
Ida Chalmer
Projektleder FO-Aarhus
Anna Kristensen
Projektleder FO-Aarhus